Region

Svet

Ovako izgleda suprug Jelene Janković, doktor Branko Barać! (FOTO)

Branko Barać, suprug proslavljene teniserke Jelene Janković, vodi prilično povučen život, daleko od reflektora koji prate njegovu poznatu suprugu. 

Ovako izgleda suprug Jelene Janković, doktor Branko Barać! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/SK



Iako javnost često želi da sazna više o njihovom privatnom životu, Jelena i Branko uspevaju da svoju intimu sačuvaju od medija. Ipak, poznato je da su zajedno izgradili skladnu porodicu, a njihova ćerka Una je centar njihove pažnje.

Branko Barać je ugledni lekar koji se ističe svojim stručnim radom, ali i diskretnim prisustvom u javnosti. Njegova podrška Jeleni tokom svih ovih godina,  često je isticana kao ključna za njihov uspeh kao para. 



Foto: Instagram printscreen

Trude se da svoju ćerku Unu odgajaju u zdravom i stabilnom okruženju, daleko od medijskog pritiska koji je često prisutan u životima poznatih. Njihova priča je primer kako uspešan brak može da funkcioniše i u svetlu sportskih karijera i profesionalnih izazova. 

Jelena je u nekoliko intervjua naglasila koliko joj je porodica važna i kako je upravo porodica nešto što joj daje snagu i stabilnost, naročito nakon naporne sportske karijere. Njihov život se sada uglavnom fokusira na ćerku Unu, kojoj posvećuju najveći deo svog vremena. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>