Region

Svet

Katarina Rebrača: Kazna od dve godine i 10 meseci zatvora!

Apelacioni sud u Beogradu poništio je oslobađajuću presudu koju je Katarina Rebrača dobila na Višem sudu, a koja se odnosila na optužbe za zloupotrebu sredstava namenjenih za prevenciju raka dojke. Rebrači je izrečena kazna od dve godine i 10 meseci zatvora, s tim da je dozvoljena žalba na presudu u trećem stepenu.

Katarina Rebrača: Kazna od dve godine i 10 meseci zatvora! Foto: Printscreen Youtube/Radionica





Rebrača je 2010. godine uhapšena zbog sumnji da je preko svoje fondacije proneverila 22 miliona dinara namenjenih humanitarnoj pomoći.

Nakon ove odluke, Rebrači je izrečena kazna od dve godine i 10 meseci zatvora, s tim da je dozvoljena žalba na presudu u trećem stepenu.

Katarina Rebrača, koja je nekada bila poznata po svojoj lepoti i zavidnoj karijeri manekenke, radila je kao voditeljka, glumica, i vodila modnu agenciju. Takođe, objavila je nekoliko knjiga o zdravom životu i vitkoj liniji. Međutim, poslednjih godina, njena pojava se značajno promenila, te je mnogi ne bi prepoznali.

Katarina je svoju manekensku karijeru započela u Americi, gde je živela do pete godine, nakon čega se preselila u Beograd. Sa majkom je kasnije otišla u Los Anđeles, a potom u Njujork, gde je nastavila svoju manekensku karijeru. U Beograd se vratila 2000. godine.

Danas, sa 51 godinom, Katarina provodi dosta vremena u Njujorku, a njen izgled se značajno promenio. Prema njenim objavama na društvenim mrežama, čini se da je Njujork trenutno njeno omiljeno mesto boravka.

Možda vas interesuje:
Potresno: Tanja Obradović nakon 16 godina govori o Zeki, Elmiru i Zorici! (VIDEO)

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>