Veliki brat

Parovi

Tanja Obradović nakon 16 godina govori o Zeki, Elmiru i Zorici! (VIDEO)

Potresna ispovest nakon 16 godina od pogibije tri učesnika Velikog brata. Tanja Obradović ni dan danas ne može da zaboravi kobnu noć kada su živote izgubili Elmir Kuduzović, Zorica Lazić i Stevan Zečević Zeka.

Tanja Obradović nakon 16 godina govori o Zeki, Elmiru i Zorici! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Hype/Grobar1997



Kobnog 27. decembra 2008. godine, Zorica Lazić (24), Stevan Zečević Zeka (24) i Elmir Kuduzović (26) tragično su izgubili život u saobraćajnoj nesreći kada su sleteli s puta u reku.

Nakon ove užasne nesreće, njihova prijateljica i rijaliti učesnica, Tanja Obradović, povukla se iz javnog života, dok je produkcija odlučila da prekine emitovanje rijalitija.

Tanja danas živi i radi u Švajcarskoj, ali svaka Nova godina budi uspomene na teške trenutke. U znak sećanja na prijatelje, Tanja je odlučila da progovori o događaju te kobne noći, tvrdeći da je dan pre nesreće imala predskazanje u vidu košmara. Oni su te večeri planirali da prisustvuju žurci u Loznici, gde su imali zakazano gostovanje, ali nažalost nikada nisu stigli.

 

Noć koju Tanja nikada neće zaboraviti


Tog dana, dve grupe su krenule prema Loznici – u jednom vozilu su bile Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra Ivona, dok su se u drugom automobilu nalazili Zorica, Stefan, Elmir i Vladimir Sarić. Nažalost, samo je Vladimir preživeo.

Tanja je godinama nosila osećaj krivice jer su išli upravo kod nje u Loznicu. Njena porodica je bila ključna podrška tokom perioda depresije koji je usledio nakon nesreće.







Ova nesreća ostavila je duboke traume na Tanju, koja je priznala da ju je porodica stalno podržavala, čak i prisiljavala da ponovo sedne za volan kako bi prevazišla strahove. Tanju su mučile sumnje i osećaj krivice zbog znakova i opomena koje je osećala pre puta, ali nije im pridavala dovoljno pažnje.

Nakon nesreće, Tanja je bila svedok strašnog prizora, gde je zatekla Vladimira koji je bio u šoku, bez majice i obuće, i koji je tvrdio da nije vozio, već da je Elmir bio za volanom. Iako je ova izjava izazvala šok, Tanja priznaje da nikada nije saznala istinu o tome šta se tačno dogodilo te kobne noći.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>