Svet

Region

Squid Game: Počinju nove igre! (VIDEO)

Nakon što je nedavno objavljen prvi tizer za drugu sezonu serije "Squid Game", sada je stigao i novi snimak koji nagoveštava početak novih igara.

Squid Game: Počinju nove igre! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Netflix



Posle ogromnog uspeha prve sezone "Squid Game" 2021. godine, brzo je postalo jasno da će uslediti druga sezona, što je nagovešteno i krajem poslednje epizode. 

Iako je tvorac serije Hvang Dong-hjuk uzeo više vremena za produkciju, radovi na drugoj sezoni privode se kraju, a premijera je zakazana za ovu godinu. 

U međuvremenu, Netflix je lansirao rijaliti šou inspirisan serijom pod nazivom "Squid Game: The Challenge", ali uprkos skandalima vezanim za uslove snimanja, rijaliti nije uspeo da privuče ni približno toliko pažnje kao glavna serija.



Na kraju prve sezone, Gi-hun je razmišljao o preseljenju u SAD, ali se predomislio u novim epizodama. Umesto toga, odlučuje da se osveti organizatorima igara i ponovo učestvuje u njima. Tizer otkriva da će se Gi-hun, sa brojem 456, ponovo naći u takmičenju u novim izazovima.

Pored Gi-huna (Lee Jung-jae), u tizeru su prikazani i drugi učesnici. Međutim, njihovi identiteti su i dalje obavijeni velom tajne, a otkriveni su samo brojevi na njihovim uniformama. Druga sezona premijerno će biti prikazana na Netflix-u 26. decembra 2024. godine, dok je treća sezona već potvrđena za narednu godinu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>