Region

Svet

Željko Šašić stao uz Djanija: Trebalo je da se zna neki red, nije fer!

Željko Šašić, kao i njegov kolega Radiša Trajković Đani, našli su se na proslavi u jednom beogradskom klubu, gde su naši olimpijci proslavljali ostvareni uspeh u Parizu.

Željko Šašić stao uz Djanija: Trebalo je da se zna neki red, nije fer! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ipak, s obzirom da je bilo puno kolega, njih dvojica nisu stigli da otpevaju nijednu pesmu, iako je bio dogovor drugačiji. Đani se veoma naljutio na svoje kolege, smatrajući da su ga ponizili, a isti osećaj imao je i Željko Šašić.

 "Nisam stigao, nema veze, nisam stigao da pevam, ali ja ne znam ni ko je to organizovao, da to tako bude, bilo je brdo opreme, muzičara, samo su se smenjivala" - rekao je Željko, a onda i prokomentarisao izjavu da su poniženi, jer su neke kolege držale koncert: 


Foto: Instagram printscreen/djani

- Nije fer, ako ga je neko zvao da peva, da on i ja treba, kao najstariji, da pevamo u 5 ujutru. Meni se nije pevalo, bez obzira što su me zaustavljali tamo, ali se nisam ni na koga naljutio, jer sam došao juče sa puta. Došao sam da se latim mikrofona, i to su očekivali od mene, ali nisam stigao. A kako je vreme teklo, bilo mi je svejedno što nisam stigao, ali da je Đani negde u pravu - jeste. Ako su ga zvali, čovek je hteo da ispoštuje, nije okej. Trebalo je da se napravi neki red, ali nismo znali ko je zadužen u onom metežu. Sve u svemu, bilo je super, stići ćemo sledeći put na red, kada osvoje zlato, onda Đani i ja držimo koncert (smeh)
- rekao je Željko "Telegrafu".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>