Region

Svet

Edita Aradinović brutalno izvređala Jelenu Karleušu i zapretila joj: Imam tvoja umetnička dela! (FOTO)

Pevačica Edita Aradinović, izazvala je pravu buru na društvenim mrežama kada je otvoreno napala svoju koleginicu Jelenu Karleušu.

Edita Aradinović brutalno izvređala Jelenu Karleušu i zapretila joj: Imam tvoja umetnička dela! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Instagram Ilustracija



Popularna pevačica nije birala reči dok je iznosila svoje mišljenje o Jeleninom ponašanju i izgledu, što je šokiralo mnoge njene pratioce. 

Ovaj sukob, koji traje mesecima, podelio je javnost i izazvao lavinu reakcija. 



- Nek neko objasni onom đonu ljudskom izmetu, šizofrenoj budaletini, "majci", "pevačici", "mafijašici" s fontane koju samo moj ćale nije opalio jer nije stigao, ultra mega giga borbenoj nakazi sa 6 tona plastike čije će telo kad umre nakon 500 godina ostati čitavo jer... plastika. Nek joj objasni da ne može ONA, tako velika da sudi i traži pravdu. HELLO!!! Bakutice na steroidima, džaba ti svi ti kilometri pređeni, kad Duško hoće Seve, ovaj moj te izj**o i šutnuo ko pseto, šta još hoceš? Smiri se ženo, sutra neko treba na sahranu da ti dođe! Sigurno ti neće doći Gazda Paja, Desingerica,reperi treperi, košarkaši, možda eventualno Milica P, i to preko veze. Smiri se gade ljudski, smiri se - napisala je Edita, ali ni tu se nije zaustavila, pa je nastavila.  



- Ah, Jelena nemaš šta više da mi ukradeš, i za to hvala što si mi skinula bedu sa vrata, ali kad već "kradeš" tuđe otpatke ona nemoj posle “Kriva mi Seve” itd… nisam ti ja Sofija Milošević budaletino.Nisam došla da se prepucavam sa tobom luđakinjo, nego si se svima popela na k***c i podhitno nešto povodom toga da uradiš! Podhitno!! P.S. Imam tvoja umetnička dela koja si slala M - dodala je Edita.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>