Region

Svet

Relja Popović napravio scenu u avionu i podigao ton na stjuardese!

Muzičar Relja Popović ponovo je izazvao skandal tokom putovanja avionom ka Crnoj Gori, prema izveštajima domaćih medija. Napravio je scenu u avionu i podigao ton na stjuardese!

Relja Popović napravio scenu u avionu i podigao ton na stjuardese! Foto: Printscreen Youtube/Hype






Ovaj incident podseća na sličan događaj iz 2017. godine, kada su on i njegova supruga Nikolija bili izbačeni s leta iz Ciriha za Beograd zbog nesuglasica oko mesta za sedenje. Ovaj put, međutim, razlog nije bio u pitanju sedišta, već u Reljinom nepristojnom ponašanju prema stjuardesama.

Prema izvorima, nakon što je avion uzleteo, stjuardese su krenule sa služenjem putnicima. Kada su stigle do mesta gde je sedeo Relja Popović, došlo je do neprijatnosti. On je burno reagovao na njihove ponude za hranu i piće, obraćajući im se s nepoštovanjem. Kada su stjuardese pokušale da se obrate jednom muškarcu pored njega, Popović je povisio ton i rekao: "Ostavite čoveka, hoće da spava."




Foto: Printscreen Youtube/Republika



Stjuardese su bile šokirane njegovim ponašanjem, a jedna od njih je posle incidenta komentarisala kako joj je nekada bio simpatičan. Popović je bio nervozan tokom leta i nije se ponašao u skladu sa očekivanjima javne ličnosti. Ovaj incident, koji je dodatno pojačao njegov negativan imidž, ukazuje na to da mu nedostaje osnovno pristojno ponašanje koje bi trebao da pokaže kao uzor svojim obožavateljima.

Možda vas interesuje:
Toni Bijelić u trenutku saobraćajne nezgode nije bio sam u vozilu!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>