Region

Svet

Marko Miljković optužen za napad na policajca u pijanom stanju!

Marko Miljković (41) iz Brusa optužen je za napad na policajca u PS Novi Beograd, nakon incidenta 13. maja kada je, pod dejstvom alkohola, fizički nasrnuo na službenika.

Marko Miljković optužen za napad na policajca u pijanom stanju! Foto: Printscreen Youtube/Sikter Tube




Javni tužilac Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu podneo je optužni predlog protiv Marka Miljkovića (41) iz Brusa zbog incidenta koji se dogodio 13. maja u prostorijama Policijske stanice Novi Beograd, na Bulevaru Mihajla Pupina broj 165. Miljković je optužen da je, pod uticajem alkohola, napao jednog policajca i pokušao da napadne drugog.

Prema navodima tužilaštva, M. M. je optužen da je prilikom zadržavanja u Policijskoj stanici Novi Beograd vređao policijske službenike. Kada su ga doveli do kasete sa njegovim ličnim stvarima kako bi preuzeo mobilni telefon, podigao je desnu ruku i krenuo prema policajcu D. M., koji je obavljao službenu dužnost kao pomoćnik vođe smene. D. M. je reagovao, uhvatio Miljkovića za desnu ruku i okrenuo ga ka zidu u cilju vezivanja. Međutim, Miljković je tada uhvatio D. M. za mali prst desne ruke, prouzrokujući mu lakše povrede u vidu uganuća mekih tkiva. Nakon toga, Miljković je savladan i stavljen u lisice.

Možda vas interesuje:
Marko Miljković objavio fotografiju sudije: Evo šta je rekao o privođenju!




Foto: Printscreen Youtube/Estrada iz drugog ugla



Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je Trećem osnovnom sudu da proglasi Miljkovića krivim za krivično delo ometanja službenog lica u vršenju dužnosti i da ga osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od sedam meseci. U kaznu bi se uračunalo vreme koje je Miljković proveo u zadržavanju od trenutka hapšenja 14. maja.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>