Region

Svet

Tanja Savić oduševila srpske sportiste: Susret sa Novakom Djokovićem za nju ima poseban značaj, a evo i zbog čega! (FOTO)

Tanja Savić bila je specijalni gost na proslavi koju su srpski olimpijci organizovali nakon povratka iz Pariza. Malo je reći, da  je sportistima priredila noć za pamćenje.

Tanja Savić oduševila srpske sportiste: Susret sa Novakom Djokovićem za nju ima poseban značaj, a evo i zbog čega! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/tanjasavic



Tokom pola sata specijanog nastupa, Tanja je potvrdila da je jedna od zvezda sa najvećim brojem hitova u poslednje dve decenije, pa su se tako nizale pesme poput Zlatnik, Gde ljubav putuje, Tako mlada, Za moje dobro, Incident i mnoge druge koje su svi pevali sa njom uglas, dočekavši je i isprativši ovacijama.


Foto: privatna arhiva/Tanja Savič

Osim muzikom, čitavo veče bilo je ispunjeno i brojnim emocijama, a za Tanju je posebno lep bio susret sa Novakom i Jelenom Đoković. 


Foto: privatna arhiva/Tanja Savič

“Novaka sam imala priliku da upoznam još negde u vreme kada smo oboje počinjali svoje karijere. Od tada nam se putevi nisu ukrštali, ali sam uvek pratila i radovala se njegovim uspesima i gde god sam bila sa ponosom sam isticala da sam iz zemlje koja je iznedrila takvog velikana u sportu. Drago mi je, što smo se baš ovakvim povodom ponovo sreli i što sam konačno imala priliku da se upoznam sa njegovom suprugom Jelenom koja je divna žena.” - rekla je Tanja koja je ovih dana doputovala u Beograd, jer počinje pripreme za spektakularni koncert kojim će 9.11. u Beogradskoj areni proslaviti dve decenije karijere.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>