Region

Svet

Djani besan na kolege zbog onoga što su mu priredili na slavlju naših sportista: Ponižen sam! (FOTO)

Radiša Trajković Đani, došao je na žurku koja je organizovana u čast naših osvajača medalja na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

Djani besan na kolege zbog onoga što su mu priredili na slavlju naših sportista: Ponižen sam! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Nakon žurke koje organizovana u jednom prestoničkom klubu, Đani se oglasio i otkrio da je vidno razočaran i ponižen od strane kolega, jer mu nisu dali da otpeva nijednu pesmu. 



Instagram printscreen/djanimusic

- Ja dođem u 22 čas i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju! Čekam da pevam... A velike zvezde od mojih kolega, naravno, održe koncert? A dogovor svi po par pesama! Otišao u 5, nisam ni otpevao nijednu pesmu! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer! Bio tu, al' ponižen 
- napisao je Djani. 


Instagram printscreen/djanimusic

- Ja dođem u 22 čas i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju! Čekam da pevam... A velike zvezde od mojih kolega, naravno, održe koncert? A dogovor svi po par pesama! Otišao u 5, nisam ni otpevao nijednu pesmu! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer! Bio tu, al' ponižen - napisao je Djani. 

Podsetimo, naši olimpijci iz Pariza su doneli ukupno pet medalja od kojih su tri zlatne: Zorana Arunović, Damir MIkec, Novak Djoković i vaterpolisti,  jednu srebrnu koju je u taekvondu osvojila Aleksandra Perišić, i jednu bronzanu medalju koju su osvojili košarkaši. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>