Ostalo

Sme�no

Kari’s on Fire se orilo Beogradom: Košarkaši Srbije izazvali euforiju na Balkonu - Svetislav Pešić u transu! (VIDEO)

Košarkaši Srbije sinoć su na dočeku u Beogradu napravili pravu pometnju na Balkonu, a atmosfera je bila jednostavno neverovatna! 

Kari’s on Fire se orilo Beogradom: Košarkaši Srbije izazvali euforiju na Balkonu -  Svetislav Pešić u transu! (VIDEO) Foto: Printscreen/RTS



Na legendarni Balkon, prvo su izašli osvajači bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. Naši košarkaši, nisu krili radost , a uzbuđenje je dostiglo vrhunac kada su još pod uticajem fantastičnih rezultata i energičnog slavlja, stvorili pravi spektakl.

Nakon izlaska Svetislava Karija Pešića na Balkon, što je izazvalo opštu euforiju kod prisutne publike, košarkaši su još jednom odlučili da pokažu pred masom, kako su proslavili osvajanje bronze.   


Foto: Printscreen/RTS

Snimak koji je obišao svet u kome naši košarkaši pevaju pesmu "Kari’s on fire" u autobusu nakon osvojene bronze, prenela se i na Balkon.

Naši momci su zaigrali, a zajedno sa njima u trans je pao i Pešić, koga smo po prvi put mogli da vidimo i kako igra. 

Emocije i euforija su se prelile izvan svih granica, a Pešić je bio vidno pogođen i ispunjen ponosom zbog postignutih uspeha. 


Foto: Printscreen/RTS

U tom trenutku, energija na Balkonu je bila zarazna, a svi prisutni su osećali neverovatnu snagu i uzbuđenje koje su naši košarkaši doneli.

Kari je zaista bio "on fire", a košarkaši su svojim nastupom pokazali kako se slavi uspeh i kako se pravi haos u najboljem mogućem smislu. 

Ovaj trenutak će se dugo pamtiti kao jedan od najuzbudljivijih i najstrastvenijih u istoriji sportskih proslava.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>