Region

Svet

Pre sedam godina verenik je pokušao da ubije našu glumicu: Evo kako danas ona izgleda! (FOTO)

Ivana Panzalović, poznata glumica koja se proslavila ulogom nastavnice u serijalu "Kursadžije", preživela je užasan događaj 2017. godine. 

Pre sedam godina verenik je pokušao da ubije našu glumicu: Evo kako danas ona izgleda! (FOTO) Foto: Instagram printscreen



Njen verenik, u trenutku očajanja, pucao je njoj u glavu, a zatim sebi oduzeo život. Taj tragičan incident ostavio je duboke posledice na njen život, ali Ivana je uspela da pronađe snagu i nastavi dalje.


Foto: Instagram printscreen

Danas, Ivana uživa u životu i izgleda potpuno drugačije. U intervjuu za domaće medije, istakla je da se potpuno fokusirala na sadašnjost i budućnost. 

„Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusirana sam na sadašnje vreme, budućnost i svoj posao. Zapravo, ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost,“ izjavila je Ivana.


Foto: Instagram printscreen

Njena odlučnost i posvećenost radu i životu danas su inspiracija mnogima. Ivana Panzalović nastavlja da gradi svoju karijeru i uživa u svakodnevnim trenucima, ostajući snažna i pozitivna uprkos prošlim nedaćama.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>