Region

Svet

Zlata Petrović izbacila sina iz kuće: On me više ne zanima!

Zlata Petrović, svojevremeno je donela je tešku odluku, kada je zbog kockarskih dugova starijeg sina izbacila iz kuće.

Zlata Petrović izbacila sina iz kuće: On me više ne zanima! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Stariji sin Miki Dudić, kojeg je pevačica dobila u braku sa Hasanom, dugo je zadavao ozbiljne muke zbog svoje zavisnosti od kocke. Prema mpisanju medija, Zlata je činila sve što je mogla kako bi ga spasila od ovog poroka, uključujući plaćanje njegovih dugova.

Iako je Miki uspeo da se neko vreme udalji od kocke, nažalost, ponovo se vratio ovoj navici.

Nakon što ga je supruga, sa kojom ima dvoje dece, ostavila zbog problema koje je kocka stvorila u njihovom životu, Miki je pronašao privremeni dom kod majke.


Foto: Instagram printscreen/mikidudic

Međutim, kako su njegovi problemi nastavili da se pogoršavaju, Zlata je bila primorana da donese tešku odluku. Videla je da Miki ne pokazuje znake poboljšanja i da se suočava sa sve većim dugovima i problemima. Stoga je odlučila da ga zamoli da se iseli iz njenog doma, nadajući se da će mu ta odluka pomoći da se konačno suoči sa svojim problemima i potraži adekvatnu pomoć.

"On me više ne zanima, neću da mu pomažem. Pare mu više ne dajem, pa nisam ja budala. Idem, radim, mučim se da bih davala njemu, a on sve prokocka. Rekla sam mu, molila da prestane sa tim, ali ne vredi" - govorila je Zlata Petrović svojevremeno u medijima.

"Eto, i žena ga je napustila, odvela decu, i sad živi sam. Pre sedam godina dala sam ogromne pare da vratim njegov dug zbog kocke, ali zaklela sam se da više neću. Odrastao je čovek, pa neka bude odgovoran i nek snosi posledice" - isticala je pevačica svojevemeno.

Ova situacija je još jedan dokaz koliko porodične veze mogu biti komplikovane kada se suočavamo sa ozbiljnim problemima poput kockarskih zavisnosti., prenosi srbijadanas. 

Zlata Petrović je, uprkos svojoj velikoj ljubavi prema sinu, morala da donese tešku odluku kako bi sačuvala mir u svom životu i pokušala da pomogne sinu da pronađe pravi put.


Foto: Instagram printscreen/jovanpejic

Ipak, ovaj njen potez imao je efekta, jer se Miki vratio na pravi put i ima odličan odnos sa majkom. Kocka je za njega davna prošlost, a to dokazuje i slika koju je Jovan, Zlatin sin koga je dobila u braku sa Zoranom Pejićem Pejom, objavio na Instagramu. 
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>