Ostalo

Sme�no

Nikola Jokić na ivici suza: Trostruki MVP dirnut dočekom u Beogradu, njegove emocije obišle svet! (FOTO)

Više od 50 hiljada ljudi okupilo se u prestonici da pozdravi osvajače medalja sa Olimpijskih igara, a među njima je Jokić bio u centru pažnje.

Nikola Jokić na ivici suza: Trostruki MVP dirnut dočekom u Beogradu, njegove emocije obišle svet! (FOTO) Foto: Printscreen/RTS



Beograd je sinoć bio ispunjen euforijom i ponosom dok su se naši olimpijci vraćali kući sa pet osvojenih medalja. Doček, koji je organizovan u srcu grada, okupio je ogroman broj ljudi, a atmosfera je bila ispunjena ljubavlju i divljenjem prema našim sportistima. 

Svi su željno iščekivali trenutak kada će se pojaviti heroji koji su nas predstavljali na najvećem sportskom takmičenju.


Foto: Printscreen/RTS

Kada je Nikola Jokić, trostruki NBA MVP i jedan od najomiljenijih sportista u Srbiji, izašao pred publiku, emocije su ga savladale. 

Poznat po svojoj smirenosti i fokusu na terenu, Jokić je ovog puta jedva uspeo da zadrži suze dok je stajao pred morem obožavalaca.


Foto: Printscreen/RTS

Njegovo lice odavalo je koliko mu znači podrška naroda i jasan znak koliko su mu bliski ovi trenuci radosti i zajedništva.

Jokić, koji je predvodio košarkaški tim Srbije do osvajanja bronzane medalje, postao je simbol borbenosti i posvećenosti, ne samo na terenu, već i van njega. 


Foto: Printscreen/RTS

Njegove emocije na dočeku nisu bile samo izraz lične sreće, već su predstavljale duboku povezanost sa narodom koji ga je dočekao raširenih ruku.

Ovaj dirljivi trenutak, koji je zabeležen i podeljen širom sveta, još jednom je pokazao koliko su naši sportisti voljeni i poštovani. 

Jokićeve emocije bile su odraz ponosa, ali i zahvalnosti prema svim ljudima koji su ga podržavali na njegovom putu.

Ovaj doček u Beogradu ostaće upamćen kao jedan od onih nezaboravnih trenutaka koji oslikavaju koliko sport može da zbliži naciju i podari joj neopisive trenutke radosti i ponosa.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>