Region

Svet

Toni Bijelić u trenutku saobraćajne nezgode nije bio sam u vozilu!

Toni nije bio sam u automobilu u trenutku nesreće, ali je na sreću prošao bez ozbiljnijih povreda. Iako je automobil pretrpeo veliku materijalnu štetu, najvažnije je da niko nije ozbiljno povređen.

Toni Bijelić u trenutku saobraćajne nezgode nije bio sam u vozilu! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV



Bivši suprug poznate pevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Opatiji, iz koje je za dlaku izbegao tragediju. Bijelić je upravljao svojim luksuznim blindiranim "Rols Rojsom" vrednim oko milion evra kada je došlo do sudara, koji je prouzrokovao značajnu štetu na vozilu.

Kako mediji prenose, Bijelić je bio vidno uznemiren zbog incidenta, ali je naglasio da je najvažnije što je izbegnuta tragedija.




Foto: Printscreen Youtube/Exkluzivne vesti



Na lice mesta brzo je stigao kamion sa dizalicom, koji je prevezao oštećeni automobil u Beč. Toni je potom napustio lokaciju u pratnji prijatelja koji su došli po njega, piše Scandal.

Podsetimo, Toni Bijelić je dospeo u javnost kada je njegova supruga Dragana Mirković objavila da se razvode posle 24 godine braka. U saopštenju je navela da je donela odluku o razvodu jer njihov odnos više nije bio isti, te da su poslednje tri godine živeli odvojeno. Iako je pokušala da spasi brak, razlike su postale nepremostive, pa je zaključila da je bolje za sve da stave tačku na zajednički život. Uprkos tome, Dragana je istakla da će uvek poštovati Tonija kao oca svoje dece i nekoga s kim je provela mnoge lepe godine.


Možda vas interesuje:
Zdravko Čolić iznenadio publiku na koncertu neočekivanim potezom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>