Ostalo

Sme�no

Doček srpskih olimpijaca ispred Skupštine u Beogradu! (VIDEO)

Beograd je večeras srdačno dočekao srpske olimpijce ispred Skupštine, gde su se okupljenim građanima sa balkona Starog dvora obratili osvajači medalja sa nedavno završenih Olimpijskih igara u Parizu, uključujući zlatne vaterpoliste, strelce, srebrnu tekvondistkinju, bronzane košarkaše i zlatnog tenisera Novaka Đokovića.

Doček srpskih olimpijaca ispred Skupštine u Beogradu! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/SportalRS




Na balkonu Starog dvora građanima će se obratiti naši olimpijski heroji, uključujući zlatne vaterpoliste, strelce Zoranu Arunović i Damira Mikeca, srebrnu tekvondistkinju Aleksandru Perišić, bronzane košarkaše, kao i zlatnog tenisera Novaka Đokovića.


 

Više od 40.000 ljudi ispod balkona


Sve je spremno za spektakularan doček naših šampiona. Srbija je sa Olimpijskih igara u Parizu donela pet medalja, uključujući tri zlata, čime smo se pozicionirali ispred svih zemalja bivše Jugoslavije. Kapiten vaterpolo reprezentacije, Nikola Jakšić, posebno se zahvalio predsedniku Srbije i svim građanima na podršci tokom takmičenja, izražavajući nadu da će tim imati još mnogo prilika da donosi radost naciji. Na prijemu su prisustvovali osvajači zlatnih medalja, Novak Đoković, vaterpolisti i strelci, kao i srebrna Aleksandra Perišić i bronzani košarkaši.




Foto: Printscreen Youtube/SportalRS



Novak Đoković stigao je u Predsedništvo u pratnji trenera Viktora Troickog, koji je bio uz njega tokom Olimpijskih igara u Parizu.

Možda vas interesuje:
Zdravko Čolić iznenadio publiku na koncertu neočekivanim potezom!



Pratite uživo:


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>