Ostalo

Sme�no

Bogdan Bogdanović i Aleksa Avramović glavna senzacija na internetu: Srpski asovi zasenili sve na dodeli medalja! (FOTO)

Košarkaši Srbije postali su glavna senzacija u svetu sporta nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama.

Bogdan Bogdanović i Aleksa Avramović glavna senzacija na internetu: Srpski asovi zasenili sve na dodeli medalja! (FOTO) Foto: Printscreen/RTS



Iako su Amerikanci osvojili zlatnu medalju, pažnja javnosti bila je usmerena na srpske momke, koji su svojim nastupom i slavljem zasenili mnoge. Pobedivši Nemačku u borbi za treće mesto, košarkaši Srbije pokazali su srčanost i posvećenost, a njihova proslava bronzanog odličja oduševila je sve.

Utakmica se igrala u ranim jutarnjim satima, ali to nije sprečilo naše reprezentativce da proslave kako dolikuje. Uz pesmu i radost, uživali su u svakom trenutku zaslužene pobede. Njihova energija i veselo raspoloženje bili su vidljivi i tokom ceremonije dodele medalja, koja je održana kasno uveče.

Kamere su zabeležile trenutke opuštenosti i radosti, što je dodatno privuklo pažnju javnosti i medija.

Dok su Amerikanci ponosno podizali zlatne medalje, svet je pričao o srpskim košarkašima i njihovom nezaboravnom slavlju. Njihova bronzana medalja na Olimpijadi, ali i način na koji su je proslavili, ostavili su snažan utisak i pokazali da su pravi heroji, ne samo na terenu već i van njega. 

Glavna senzacija je bio Bogdan Bogdanović, koji nije primetio predsednika Fibe šeika Saud Ali Al Tanija dok je dodeljivao plakete. 

Bogdan je u publici video, glumca Omara Sija kome je slao pozdrave, gestikulirajući rukama. Sve vreme ispred njega je stajao šejsk koji je pokušavao da mu preda poklon, dok ga na kraju  Vanja Marinković nije ćušnuo. Ova Bogdanova reakcija postala je glavni hit na društvenim mrežama. 



Pored Bogdana, apsolutni hit Olimpijskih igara u Parizu bio je Aleksa Avramović koji je na svakoj utakmici ostavio srce na terenu, ali i po svojim potezima na dodeli medalja koji su nasmejali svet.


Foto: RTS printscreen

Naime, Aleksa se prvo zahvaljivao Gasolu, koji je dodelio bronzane medalje našim momcima, na španskom, potom i šeiku sa rečenicom "Tenk ju veri mač, maj frend". Na kraju, kada je ugledao Tijerija Anrija, koji je došao da čestita našim košarkašima, prišao mu i izljubio ga po srpski, a potom je pokušao i da ga podigne.


Foto: X printscreen

Nikola Jokić bio je glavna senzacija na ovoj Olimpijadi, kao trostruki MVP, NBA lige. 

Srbija je još jednom dokazala da je zemlja košarke i da se njihovi uspesi pamte širom sveta.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>