Region

Svet

Lepu Brenu na koncertu u Brčkom preplavile emocije: Pevačica na ivici suza! (FOTO)

Lepa Brena, jedna od najpoznatijih pevačica na Balkanu, održala je nezaboravan koncert u Brčkom, gradu u kojem je rođena.

Lepu Brenu na koncertu u Brčkom preplavile emocije: Pevačica na ivici suza! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/Lepabrena



Ovaj nastup bio je poseban ne samo za publiku već i za samu Brenu, koja nije mogla da zadrži emocije dok je pevala pred svojim sugrađanima.

Veče je bilo ispunjeno nostalgijom i posebnim osećanjima, a Brena je na sceni otvoreno pokazala koliko joj znači povratak u rodni kraj. U toku koncerta, više puta je istakla koliko joj je Brčko blisko srcu i koliko je ponosna što je potekla iz tog grada. 


Foto: Instagram printscreen/lepabrena

"Ovde sam se rodila, odrasla, ovde sam išla u školu, ovde mogu da budem najiskrenija i da vam kažem da radim već 43 godine. Od godina ne bežimo. Da vam kažem da sam sve vreme na ivici suza i da sam ponosna na svoj tim bez koga ova turneja ne bi bila to što jeste. Potrudili smo se da vam priredimo spektakl i mislim da smo u tome uspeli"
- rekla je Brena pred šest hiljada ljudi koji su prisustvovali koncertu. 


Foto: Instagram printscreen/lepabrena

Publika je oduševljeno reagovala na svaki njen nastup, a posebno dirljiv trenutak bio je kada su se mnogi u publici pridružili pevačici u pesmama koje su obeležile njenu karijeru.


Foto: Instagram printscreen/lepabrena

Ovaj koncert bio je prava poslastica za sve prisutne, ali i snažan emotivni doživljaj za Brenu, koja je još jednom pokazala koliko je povezana sa svojim korenima.


Foto: Instagram printscreen/lepabrena

Puna emocija, Brena je zahvalila publici na toplom prijemu i podršci kroz sve ove godine, ističući da je nastup u Brčkom za nju uvek poseban događaj.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>