Region

Svet

Milica Pavlović: Drastična promena za rođendan! (FOTO)

Milica Pavlović, poznata po svojoj smelosti i sklonosti eksperimentisanju sa izgledom, ponovo je uspela da iznenadi svoje fanove.

Milica Pavlović: Drastična promena za rođendan! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ovoga puta, pevačica je odlučila da drastično promeni svoj imidž na svoj rođendan, što je dodatno naglasilo posebnost ovog trenutka. Milica, koja je godinama bila prepoznatljiva po svojoj dugoj, tamnoj kosi, ali i kao neko ko se nije bojao da promeni boju u plavu, sada je otišla korak dalje i odlučila se za potpuno kratku frizuru.




Foto: Instagram printscreen/senorita

Ovaj hrabar potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama. Dok jedni hvale njen novi izgled, ističući da joj kratka kosa sjajno pristaje, drugi su nostalgični za njenim prošlim frizurama, uključujući i period kada je nosila plavu kosu. Ipak, Milica je poznata po tome da se ne boji promena i da uvek ide u korak sa vremenom.


Foto: Instagram printscreen/senorita

 Njena nova frizura već je postala pravi hit, a ono što su svi primetili je i neverovatna sličnost sa glumicom Demi Mur. Milica Pavlović je još jednom pokazala da je kraljica transformacije i da se ne plaši da izađe iz zone komfora.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>