Elita 7

Parovi

Janjuš na grobu svog brata: Još uvek sanjam da smo zajedno!

Marko Janjušević Janjuš objavio je fotografiju grobnog mesta svog brata Mihaila koji je izvršio samoubistvo dok je on boravio u rijalitiju "Elita", uz reči pesme Tošeta Proeskog "Još uvek sanjam da smo zajedno".

Janjuš na grobu svog brata: Još uvek sanjam da smo zajedno! Foto: Printscreen Youtube/Hype/Republika




Bivši učesnik rijalitija "Elita", Marko Janjušević Janjuš, doživeo je veliku tragediju tokom boravka u šou programu, kada je saznao da je njegov rođeni brat, Mihailo Janjušević, izvršio samoubistvo.

I pored ogromnog bola, Janjuš je pokazao neverovatnu snagu odlučivši da se vrati u rijaliti nakon bratove sahrane, gde je stigao do samog superfinala. Nakon izlaska iz "Elite", često se obraća svom pokojnom bratu putem društvenih mreža, izražavajući tugu i čuvajući sećanje na njega.

Na Instagramu, njegove objave često su posvećene Mihailu, a poslednja je posebno emotivna. Janjuš je podelio fotografiju sa groblja, prikazujući mesto gde je njegov brat sahranjen. Uz tu dirljivu sliku, dodao je emotikone koji plaču, dok u pozadini svira pesma Tošeta Proeskog "Još uvek sanjam da smo zajedno", što dodatno pojačava emotivni naboj objave.








Ova Janjuševa poruka izazvala je brojne reakcije njegovih pratilaca, koji su mu pružili podršku u ovim teškim trenucima.

Možda vas interesuje:
Olimpijada: Srbija je najuspešnija zemlja među bivšim jugoslovenskim republikama!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>