Region

Svet

Bivša Cobijeva devojka, pokazala je koliko je ponosna na verenika, vaterpolistu Nemanju Vicu!

Nemanja Vico, jedan od ključnih igrača "Delfina", ostvaruje uspehe ne samo u sportu već i na privatnom planu. Jelena Nikolić, bivša Cobijeva devojka, pokazala je koliko je ponosna na verenika, vaterpolistu Nemanju Vicu!

Bivša Cobijeva devojka, pokazala je koliko je ponosna na verenika, vaterpolistu Nemanju Vicu! Foto: Printscreen Instagram/cobeliks





Srpska vaterpolo reprezentacija danas je donela ogromnu radost našoj zemlji, osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu pobedom nad Hrvatskom.

Nemanja Vico, jedan od ključnih igrača "Delfina", ostvaruje uspehe ne samo u sportu već i na privatnom planu. On je nedavno zaprosio svoju izabranicu, poznatu blogerku Jelenu Nikolić, koja je široj javnosti poznata i pod nadimcima Babytuna i Cobeliks. Jelena je trenutno trudna i uskoro očekuje rođenje devojčice.


Možda vas interesuje:
Olimpijada: Srbija je najuspešnija zemlja među bivšim jugoslovenskim republikama!








Na Instagramu, Jelena je emotivno čestitala svom vereniku na osvajanju zlata, uz reči "Volim te" i slike iz bazena, pokazujući time koliko ga podržava i voli. Prethodno, nakon što su naši vaterpolisti u četvrtfinalu savladali Grčku i osigurali plasman u polufinale, Jelena je duhovito prokomentarisala: "Kad se sad nisam porodila", što je izazvalo smeh i simpatije među pratiocima.

Jelena je ranije bila u dugoj vezi sa poznatim reperom Slobodanom Veljkovićem Cobijem, a njena glasovna fraza "Cobi, jesi ti radio traku?" postala je prepoznatljiva na početku njegovih pesama.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>