Ostalo

Sme�no

Nikola Jokić: Od POSAO JE GOTOV do euforije u autobusu - Razlika između NBA titule i bronzane medalje u Parizu! (VIDEO)

Nikola Jokić je poznat po svom skromnom pristupu i poslovnoj etici, ali njegovi različiti odgovori nakon dva velika sportska uspeha pokazuju koliko mu svaki trenutak znači na svoj način. 

Nikola Jokić: Od POSAO JE GOTOV do euforije u autobusu - Razlika između NBA titule i bronzane medalje u Parizu! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Nakon što je vodio Denver Nuggetse do njihove prve NBA titule, Jokić je mirno izjavio: "Posao je gotov, idemo kući." Njegov jednostavan, gotovo hladan ton, reflektovao je njegov profesionalizam i fokus na sledeći korak.

Međutim, kada je sa srpskom reprezentacijom osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, Jokić je pokazao potpuno drugačiju stranu. U autobusu, dok su slavili uz pesmu "Karis on fire", Nikola je skakao i pevao sa svojim saigračima, u potpunoj euforiji. Ova scena pokazuje koliko mu je značilo da svoju zemlju ponovo vidi na postolju, i koliko mu je timski duh Srbije blizak srcu.



Ovi kontrastni momenti pokazuju ne samo različite uloge koje Jokić igra na terenu i van njega, već i dubinu njegovih emocija prema košarci – bilo da se radi o osvajanje NBA prstena ili slavljenju bronzane medalje sa reprezentacijom.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>