TV Show

Parovi

Rijaliti učesnik doživeo tešku saobraćajnu nesreću: Kamion udario u njegov bickl

Učesnik rijalitija, doživeo je užasnu saobraćajnu nesreću, kada se njegov bicikl sudario sa kamionom. 

Rijaliti učesnik doživeo tešku saobraćajnu nesreću: Kamion udario u njegov bickl Foto: Pixabay



Nev Schulman, zvezda rijaltija "Catfish", slomio je vrat. Nesreća se dogodila kada je krenuo da svog dvogodišnjeg sina pokupi iz škole.

Prebačen je na intenzivnu negu nakon što je zadobio teške povrede koje mogu ostaviti trajni invaliditet. Ipak, zvezda rijalitija objavio je sliku na svom Instagramu, gde je poručio pratiocima da će opet biti onaj stari. 

"Ponedeljak nije bio takav dan. Ponedeljak je bio dan kada sam naučio šta zapravo znači „pre nesreće“. I ponedeljak je dao težinu koliko sam imao sreće što sam imao nedelju. Istina je što kažu – život se može promeniti u trenu.

Nikada nisam stigao da pokupim sina iz škole biciklom. U stvari, na neki način mi je drago što nisam. Bio sam sam na udaru. Ja i kamion. A onda valjda trotoar. Bio sam sam i bez svesti. A onda pri svesti. Možda sam bio dobro (nisam). Možda još uvek mogu da trčim na duge staze u četvrtak (nisam mogao).

Slomio sam vrat. C5 i C6 tačnije. Stabilni prelomi. Nisam paralizovan. Moje ruke su na trenutak bile znak pitanja, ali ljudsko telo je neverovatno, kao i LJUDI. Neverovatno znanje i briga svih u medicinskoj zajednici bili su tako izvanredni. Počevši od Hitne pomoći, pa do Hitne pomoći u Sautemptonu i Intenzivne nege u Stoni Bruku. Teško mi je da se sažalim kada od lekara čujem koliko ljudi sa sličnim povredama nikada više neće prohodati.


Foto: Instagram printscreen

Srećan sam što sam ovde, živ, stojim i grlim svoju porodicu, predviđen za potpuni oporavak. I zaista počinjem da shvatam značenje zahvalnosti. Za velike i male stvari pre nesreće, a sada sve ide napred.

Nismo planirali pecanje prošle nedelje i moj instinkt je bio da kažem ne planiranju jednodnevnog izleta, ali kada se osvrnem nedelju dana kasnije, tako mi je drago što sam rekao da"
- napisao je u objavi. 
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>