Region

Svet

Jelena Karleuša kaže da je pokradena, oglasila se grupa Hurricane: Pesma RUNDE je naša!

Jelena Karleuša, snimila je pesmu "Runde" za svoj novi album "Alfa i Omega", ali ga nije objavila jer je pokojni Milan Radulović Laća, koji je ujedno i autor pesem, kratko pred smrt, celu pesmu objavio na X mreži.

Jelena Karleuša kaže da je pokradena, oglasila se grupa Hurricane: Pesma RUNDE je naša! Foto: YouTube printscreen/Prva



Jelena je tada bila jako povređena njegovim potezom, jer je pesmu uredno platila. Ono što je iznenadilo čitavu naciju je to, da je pesmu otpevala Ana Nikolić, ali se sada pojavila i verzija koju peva grupa Hurricane.

- Tekst pesme "Runde" je moje vlasništvo, ja sam pesmu platila, kupila itd. Verziju koju je bez dozvole objavila grupa Hurricane mogu da obrišem sa Jutjuba a i svih platformi kad god poželim. Ali je njihova verzija... onako... Naravno, devojke iz grupe za ovu situaciju nisu ni malo krive jer rade šta im se kaže dok su pod ugovorom. Budite blagi prema njima, ponavljam - one nisu krive. Meni je žao jer je umesto dobrog marketinga grupa zasuta objektivnim kritikama. Menadzment grupe nije smeo da dopusti kiks da bilo ko posle mene izvede ovu pesmu jer... te devojke nemaju krvave suze. Moje suze jesu krvave. Devojke nisu preživele u životu ono što sam ja tako da ne mogu ni da priđu bolu i emociji koju ova pesma ima... Ps (postoji li jedan dan u mom životu da se ne desi neko s*anje i neki haos? Evo jedan dan samo... samo jedan miran dan...) - poručila je Jelena


Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Nakon ove objave, oglasila se i grupa Hurricane:

"Iz moralnih obaveza i postovanja prema izvođačima koji su pustali demo verzije, kao i vlasnika pesme, nismo hteli objavljivati demo verziju niti praviti medijsku ,,frku" bez potrebe jer to pokojni Laća, tekstopisac ove pesme, ne zaslužuje.
On je tekstopisac i prve pesme grupe Hurricane ,,Favorito" sa kojom se grupa proslavila, tako da nam je bila želja da ,,Runde" budu nađe. Od strane nas neće biti bilo kakvog raspravljanja, niti smo znale da je nekome drugom zvanično ranije prodata pesma, a pogotovo ne jednoj od naših idola Jeleni Karleuši.

Mi kao grupa, zajedno sa našim timom sa kojim sarađujemo, ne želimo polemisati oko ovog projekta u bilo kom negativno kontekstu, pogotovo ne sa muzičkom zvezdom kakva je Jelena Karleuša. Pesma je zvanično naša, što potvrđuju sva pravna dokumenta koja postoje u vezi nje.

Ako nas Jelena pozove da gostujemo na njenim nastupima, vrlo rado ćemo je zajedno pevati kao što su se i prethodne članice ranije odazvale njenom pozivu.

Nije nam ispod časti biti njena predgrupa.

Verujemo da će publika i naši fanovi uživati u ovoj pesmi jer pesma ,,Runde" to zaslužuje."

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>