Ostalo

Sme�no

Košarkaši Srbije: Isplivao hit snimak iz autobusa! (VIDEO)

Košarkaši Srbije doneli su još jednu medalju i oduševili naciju. Sada je isplivao hit snimak iz autobusa kako pevaju selektoru Pešiću.

Košarkaši Srbije: Isplivao hit snimak iz autobusa! (VIDEO) Foto: Printscreen X/Košarkaški savez SRB



Posle osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama, atmosfera u reprezentaciji Srbije je na vrhuncu. Nije ni čudo, jer su naši košarkaši doneli još jednu medalju, oduševili naciju i priredili pravi spektakl. Radost nije bila prisutna samo na terenu, već se nastavila i u autobusu na putu ka hotelu. Dok su se vozili kroz pariske ulice, igrači su pevali i slavili u čast Svetislava Pešića.

Popularni hit "Freed from Desire", koji se do sada najčešće pevao srpskom fudbaleru Aleksandru Mitroviću, košarkaši su prilagodili svom selektoru. Koristili su njegov nadimak i pevali "Your defense is terrified, Kari's on fire", u znak poštovanja prema Pešiću.

Na video snimku koji je zabeležen, vidi se kako svi igrači skaču i pevaju zajedno. Nikola Jokić je zagrljen sa imenjakom Milutinovim, dok u pozadini Bogdan Bogdanović takođe učestvuje u veselju. U jednom trenutku, kamera je usmerena na selektora Pešića, koji dobacuje stručnom štabu da se i oni pridruže pesmi.

Možda vas interesuje:
Ratko Knežević nova ljubav Tijane Mijailović!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>