Region

Svet

Kakvu ženu sada traži Haris Džinović: Mora da bude normalna!

Nakon razvoda od dugogodišnje supruge Meline, poznati folker Haris Džinović nije prestao da privlači pažnju javnosti. Haris je nedavno otvoreno govorio o svojim planovima za novu ljubav i otkrio kakve zahteve ima za svoju buduću partnerku. Između ostalog, mora da bude "normalna".

Kakvu ženu sada traži Haris Džinović: Mora da bude normalna! Foto: Printscreen Youtube/Blic



Sada sam slobodan muškarac, emotivno dostupan - izjavio je Haris, jasno stavljajući do znanja kakvu ženu traži posle razvoda od Meline.

Želim ženu koja je normalna! Mora imati savest, biti tolerantna i vredna. Ljubav nije samo u velikim gestovima, već i u malim stvarima, poput dodira ruke. Takođe, važno je da ima stav, jer svaka osoba treba da ima stav - rekao je Haris Džinović u intervjuu za "Prvu".

Folker je naglasio da, iako traži novu partnerku, ne očekuje da se oslanja na nju u svakodnevnim poslovima. Otkrio je da je samostalan i da se već od malih nogu navikao na to da sve obavlja sam.

Još od detinjstva peglam i šijem za sebe. Ja sam perfekcionista, ili kako se kod nas kaže, picajzla. Imam puno slobodnog vremena, jer se bavim muzikom samo 2-3 sata dnevno, a ostatak dana sam slobodan - dodao je Haris pre nekoliko meseci.
Govoreći o braku sa Melinom, Haris je istakao da na početku njihove veze nije imao problema.




Foto: Printscreen Youtube/Blic​



Svaka žena želi da promeni muškarca, ali to je gotovo nemoguće. Možda se mogu napraviti male promene, ali suštinski, svaki čovek ostaje isti. Međutim, kompromis je ključ. Živim sa ženom i dvoje dece, pa je važno ponekad napraviti ustupke i prilagoditi se drugima, čak i ako to znači napuštanje sopstvene zone komfora - rekao je Haris za "K1" i dodao da je Melina naučila da kuva uz njega:

Koliko sam dobar pevač, toliko sam i kvalitetan kuvar. Ne kuvam svakodnevno jer deca sada sama sebi pripremaju hranu. Ipak, postoje jela koja Melina bolje napravi od mene. Kada smo se upoznali, nije znala ni jaje da isprži, ali to je njena zasluga, jer se potrudila i naučila. Najvažnije je da voliš kuvanje, jer sam bacio mnogo lonaca hrane dok nisam naučio pravu meru. Danas je to za mene lak posao.

Možda vas interesuje:
Bivša devojka Žike Jakšića ima novog dečka!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>