Region

Svet

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović otkrili pol bebe!

Ugostitelj Bogdan Srejović i bivša misica i učesnica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević, koji su nedavno obećali večnu ljubav jedno drugom, potvrdili su da uskoro postaju roditelji, a sada su otkrili i pol bebe.

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović otkrili pol bebe! Foto: Printscreen Instagram/zoranaarizanovic



Na otkrivanju pola bebe, u prisustvu kumova i bliskih prijatelja, par je saopštio da očekuju sina, što je donelo neizmernu radost u njihov život. Pre toga, Jovana je na Instagramu podelila fotografiju ultrazvuka, najavljujući dolazak novog člana porodice Srejović. Ova radosna vest izazvala je i reakciju Anastasije Ražnatović, ćerke pevačice Svetlane Cece Ražnatović, koja je ranije bila u vezi sa Bogdanom.

Iako su se Ceca i Bogdan Srejović razišli 2022. godine, Anastasija nikada nije krila naklonost prema njemu dok je bio deo života njene majke. Nakon što su Ceca i Bogdan zadržali prijateljski odnos, Anastasija je među prvima lajkovala Jovavinu objavu o dolasku prinove. Njena reakcija na srećne vesti bila je iskrena i puna emocija, potvrđujući da su Cecine reči nakon raskida bile istinite.


Možda vas interesuje:
Ratko Knežević nova ljubav Tijane Mijailović!








Više nismo u vezi, ali ostajemo prijatelji do kraja života - izjavila je Ceca nakon raskida sa Srejovićem.

Podsećamo, Jovana Ljubisavljević, bivša misica i učesnica "Zadruge", nedavno se udala za ugostitelja Bogdana Srejovića, a putem Instagrama je potvrdila da je u četvrtom mesecu trudnoće, što možete videti OVDE.


Možda vas interesuje:
Kakvu ženu sada traži Haris Džinović: Mora da bude normalna!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>