Region

Svet

Ratko Knežević nova ljubav Tijane Mijailović!

Ratko Knežević crnogorski biznismen je nova ljubav Tijane Mijailović, bivše devojke Žike Jakšića. Poznati producent bio je sa njom u vezi dve godine.

Ratko Knežević nova ljubav Tijane Mijailović! Foto: Printscreen Facebook/ Ratko Knežević





Poznati producent Saša Žika Jakšić nedavno je ponovo postao slobodan čovek nakon raskida dvogodišnje emotivne veze sa Tijanom Mijailović.

Iako su mnogi verovali da će ovaj par stati pred oltar, njihova veza se neočekivano završila, ostavljajući Jakšića kao jednog od najpoželjnijih neženja na sceni.

Kako se šuška, Tijana je ubrzo započela novu vezu sa crnogorskim biznismenom Ratkom Kneževićem, nekada bliskim prijateljem Mila Đukanovića. Iako su se nedavno suočili sa nesuglasicama, njihova veza se razvija. Izvor blizak paru kaže da su Tijana i Ratko kliknuli od prvog trenutka i da su veoma skladan par. Iako ne pričaju otvoreno o svojoj vezi, ovakve stvari teško je sakriti.








Saša Žika Jakšić, poznat po svojim prethodnim brakovima, svoju prvu suprugu upoznao je u Nemačkoj, sa kojom ima sina Andriju Jakšića, najmlađeg enologa u toj zemlji. Nakon razvoda, oženio se Dajanom Paunović, sa kojom ima sina Dušana Jakšića. Iako ni drugi brak nije potrajao, Jakšić nije izgubio veru u ljubav. Nedugo nakon razvoda, javnost je saznala za njegovu novu partnerku, koja je bila dvadeset godina mlađa od njega. Nakon što je veza dospela u medije, odlučila je da se povuče iz javnog života.






Iako je ranije bio otvoren o svojim ljubavnim životom, u poslednje vreme Jakšić se povukao i nije želeo da previše priča o svojoj poslednjoj vezi. Na novinarska pitanja odgovarao je diplomatski, ističući da je posvećen poslu, životu, deci i sebi. Takođe, naglasio je da trenutno nije spreman za brak, ali da nikad ne treba reći nikad.

Možda vas interesuje:
Kakvu ženu sada traži Haris Džinović: Mora da bude normalna!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>