Region

Svet

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pojavio se snimak utapanja Lazara Djukića

Lazar Đukić, utopio se tokom takmičenja u Crossfitu koje se održava u Teksasu.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pojavio se snimak utapanja Lazara Djukića Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Kako su američki mediji preneli, Lazar je nestao pod vodom u osam sati ujutru, a njegovo beživotno telo je pronađeno oko dva sata kasnije.

Lazar je poslednji put viđen 100 metara od cilja na livestrimu. Svedoci su izjavili da se činilo da se mučio tokom plivačkog dela događaja. Osoblje Hitne pomoći, uključujući ronioce, odmah je poslato da pretraži jezero. Kasnije je CrossFit Games potvrdio da je neimenovani sportista izgubio život u prvom događaju.

Uznemirujući snimak možete pogledati ovde


Foto: X printscreen/morbidknowledge

Organizatori takmičenja izrazili su žaljenje:

- Danas je najtužniji dan u istoriji ovog takmičenja. Slomljeni smo zbog gubitka Lazara Đukića zajedno sa celom CrossFit zajednicom. Lazar je bio jedan od najtalentovanijih takmičara u našem sportu, ali je bio mnogo više od sportiste. Bio je sin, brat i prijatelj praktično svima koji su ga poznavali. Oštar takmičarski, neizlečivo radostan i neobično ljubazan, Lazar je bio sunce svake sobe u kojoj se nalazio. Gubitak njegove svetlosti je nezamisliv. Ovaj vikend posvećen je Lazaru Đukiću - stoji između ostalog u objavi.


Foto: X printscreeen/crossfit 

Kako je saopšteno, takmičenje će se nastaviti, a pokrenuta i akcija skupljanja novca za Đukićevu porodicu i do sada je donirano oko 140.000 dolara, prenosi Kurir.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>