Ostalo

Sme�no

Olimpijske igre 2024: Kevin Durant odao priznanje našim košarkašima - Srbi sa ponosom igraju za svoju zemlju!

Srbija je u polufinalu Olimpijskih igara 2024. pokazala neverovatnu igru, a na kraju utakmice nijanse su presudile da Amerika ipak, uprkos sjajnoj igri našeg tima, ode u finale.

Olimpijske igre 2024: Kevin Durant odao priznanje našim košarkašima - Srbi sa ponosom igraju za svoju zemlju! Foto: YouTube printscreen/RTS



Momci su bukvalno oduševili sve, sjajnom igrom, zajedništvom i borbenošću, a iako su je na kraju Amerika slavila, naš tim nas je učinio ponosnim.

Nakon finalne utakmice, jedan od igrača Amerike, oduševljen je igrom Orlova, pa je u skladu sa tim i dao izjavu nakon meča:

- Kada dođete na Olimpijske igre, vidite ponos igrača koji predstavljaju svoju zemlju. Vidite kakav ponos igrači Srbije imaju dok igraju za svoju zemlju. Vidite navijače kako pevaju himnu tokom utakmice. Volimo da igramo za SAD, posebno kada se mnogo s*anja dešava u našoj zemlji – istakao je Durent.

Ameička reprezentacija u finalu Olimpijskih igara igraće sa Francuskom, dok će Srbija za bronzanu medalju se boriti sa Nemačkom. 

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>