Region

Svet

Dragana Mirković zaprošena: Pevačici zasijao prsten na ruci! (FOTO)

Dragana Mirković je na jednom od svojih nedavnih nastupa doživela neočekivano i dirljivo iznenađenje koje će dugo ostati u njenom sećanju, ali i u sećanju svih prisutnih. 

Dragana Mirković zaprošena: Pevačici zasijao prsten na ruci! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Sve je počelo kao još jedna sjajna večer ispunjena muzikom i energijom koju samo Dragana može da donese na scenu. Publika je uživala u njenim hitovima, pevala uglas i plesala, potpuno prepuštena atmosferi.

Međutim, usred jednog od njenih najpoznatijih hitova, dogodilo se nešto nesvakidašnje. Mladić iz publike, očigledno vođen snažnim emocijama i velikom ljubavlju prema pevačici, odlučio je da preduzme korak koji se ne viđa često. Dok je Dragana pevala, mladić je iznenada izvadio prsten iz džepa, držeći ga visoko podignutog, tako da ga svi mogu videti. 


Foto: Printscreen TikTok

Dragana je, videvši šta se događa, na trenutak zastala, iznenađena i dirnuta gestom. S osmehom na licu, prišla je mladiću koji je, očigledno, skupio svu svoju hrabrost da zaprosi svoju omiljenu pevačicu pred hiljadama ljudi. 

U tom magičnom trenutku, Dragana je prihvatila prsten, stavila ga na ruku. Publika je ovaj potez pozdravila u aplauzu i ovacijama.


Foto: Printscreen TikTok


Nakon što je emotivni trenutak prošao, Dragana je nastavila sa svojim nastupom.

Dragana Mirković je još jednom pokazala zašto je voljena, ne samo zbog svoje muzike već i zbog topline i pristupačnosti koja zrači sa scene.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>