Region

Svet

Vera Matović iskreno: Ćerkine reči me bole!

Vera Matović je jedna od naših najpopularnijih pevačica, a jednom prilikom otkrila je i kako se njena deca, nose sa popularnošću koja joj je donela mnogo lepog, ali i oduzela neke najradosnije stvari.

Vera Matović iskreno: Ćerkine reči me bole! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Vera je u braku sa Ratomirom Matovićem, harmonikašem, dobila ćerku Violetu i sina Miljana. 

Kako zbog posla kojim se bave često su bili odsutni, Vera je jednom ispričala da joj i dan danas u glavi odvanjaju ćerkine reči koje su je jako zabolele.

"Svako dete hoće i oca i majku uz sebe. Kada je ćerka bila mala, nismo provodili mnogo vremena sa njom. Jednog dana je bila kod drugarice i oni su imali ručak u određeno vreme. Dođu sa posla mama i tata njene drugarice i svi zajedno ručaju. Ona je to gledala i pitala me: “Majko, a kad ćemo mi zajedno da ručamo?” To je mene jako zabolelo. Suprug i ja nismo u toku meseca bili sa njom ni pet dana. E, to je bolno bilo, ali narod mi nije dao drugačije. Želela sam i da napustim ovo sve, ali stalno su me zvali" – rekla je svojevremeno.


Foto: YouTube printscreen/Pink TV

Inače, Vera je jako ponosna na svoju decu, koja su Akademski građani:

"Ćerka mi je doktor nauka na temu “Terorizam”, živi u Beogradu. Sin je završio Ekonomski fakultet u Americi. Moja deca su moj ponos. Bili su daleko od estrade i imali zacrtan put, put do uspeha" – rekla je pevačica.

Podsetimo, Vera Matović nedavno je u Americi postala glavni hit zahvaljujući Luki Dončiću. Sve na ovu temu, pročitajte OVDE. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>