Region

Svet

Mrtva usta ne govore: Sestra Ksenije Pajčin poslala brutalnu poruku našem influenseru (FOTO)

Crnogorski influenser Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, gostujući na televiziji u jednoj emisiji, izneo je šokantne detalje o vezi njegovog oca sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin.

Mrtva usta ne govore: Sestra Ksenije Pajčin poslala brutalnu poruku našem influenseru (FOTO) Foto: Instagram printscreen



Jodžir je u emisiji "Pretres" na televiziji Hype, govorio o nepoznatim detaljima iz svog života, a na pitanje voditelja, da li je njegov otac bio u vezi sa Ksenijom Pajčin, rekao je:

"Ubiće me majka kada bude gledala ovu emisiju. Majko, izvini, ali jeste tako bilo. Ne mogu da tvrdim šta se sve tačno tu događalo, samo mogu da pričam ono što su meni tokom godina pričali ljudi. Koliko sam ja upućen, njihov odnos je počeo kada je Ksenija Pajčin došla u Herceg Novi, zbog muzičkog takmičenja "Sunčane skale". To je period kada je grupa Luna nastupala sa pesmom "Devet i po nedelja". Tada je moj tata bio u žiriju. Pre toga se čuo sa mojom majkom i rekao joj da ne zna da li će se vraćati kući ili ne jer ima posla. Tu je bila Ksenija pored njega, a on je zbog nje zakupio Titovu vilu", rekao je influenser i nastavio:

"Moj otac je tada vozio mercedes s klasu i slomio je onu antenu od mercedesa, bila je ona velika antena i sedi prvi red iza žirija. Kaže onom kranisti da ne prolazi kranom jer će da ga vidi. Mi kući na Zabjelo gledamo ja, majka i sestra."

"Kranista se nešto zaneo i prošao onim kranom ovako, a gospodin Rajko sedi ovako, a Ksenija do njega naslonila mu glavu tu. On onom antenom cuka onoga i viče Luna 12. Ja koji vičem majko enoga tata, nisam ga video 2,3 meseca. Ona dolazi ovako i veli je**la sam ti majku sad" - izjavio je Jovan Radulović.

Nakon iznošenja ovakvih detalja, oglasila se i sestra pokojne Ksenije, Mia, koja je poslala kratku i brutalnu poruku:


Foto: Instagram printscreen/miapajcin

" Mrtva usta ne mogu da govore. A vi svi samo pričajte"
- stoji u objavi na Instagramu.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>