Region

Svet

Baja Mali Knindža ostao bez bubrega! Istrulio je!

Baja Mali Knindža, pravim imenom Mirko Pajčin, suočio se s ozbiljnim zdravstvenim problemima još u detinjstvu. Naime, sa samo sedam godina, ostao je bez jednog bubrega, a njegov život je spasio poznati sarajevski lekar, doktor Jozef Kafka.

Baja Mali Knindža ostao bez bubrega! Istrulio je! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf



Baja se prisetio trenutka kada mu je život visio o koncu. Jednog dana, nakon što je ispratio oca na autobusku stanicu, imao je problema sa nogom dok se vraćao kući. Porodica ga je odvela lekarima u Livno, ali oni nisu mogli da utvrde šta nije u redu. Na kraju je prebačen u Sarajevo, gde je operisan. Desni bubreg mu je bio toliko oštećen da je morao biti uklonjen, a zahvaljujući dr. Jozefu Kafki, Baja je preživeo.

Baja je ispričao i kako ga je druga supruga, Dijana, promenila. Nazvao ju je svojom najvećom ljubavi, ističući da ga je smirila i da bi voleo da ju je sreo ranije. Par je zajedno već deset godina, venčali su se na Santoriniju, i imaju dva sina. Baja priznaje da zbog prirode svog posla nije mogao biti prisutan u odgoju dece koliko bi želeo, ali svaki slobodan trenutak posvećuje njima.







Tokom razgovora, Baja se osvrnuo i na značaj svoje bake u njegovom životu. Opisao ju je kao snažnu ženu koja je, iako udovica od ranih dana, odbijala ponude za brak i posvetila se odgoju porodice. Nadimak "Baja" dobio je od dede Mirka, a "Mali Knindža" su ga prozvali u Kninu zbog njegove visine u mladosti.

Ovaj dirljiv intervju otkriva ne samo Bajinu životnu borbu već i snagu porodice i ljubavi koja ga vodi kroz život.

Možda vas interesuje:
Izvučeno telo: Srpski sportista Lazar Djukić nastradao tokom takmičenja!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>