Region

Svet

Lana Jurčević doživela nezgodu sa okom: Povredu joj izazvala osmomesečna ćerka!

Popularna hrvatska pevačica Lana Jurčević nedavno je pretrpela povredu oka, koju je slučajno prouzrokovala njena devetomesečna ćerka Majla Lili. Lana je ovu neprijatnu situaciju podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, detaljno objašnjavajući šta se dogodilo.

Lana Jurčević doživela nezgodu sa okom: Povredu joj izazvala osmomesečna ćerka! Foto: Printscreen Instagram/lalna




Lana Jurčević podelila na Instagramu kako je pretrpela povredu oka koju joj je slučajno prouzrokovala njena devetomesečna ćerka. Saznajte više o ovom incidentu


Lana je objasnila da ju je ćerka, u polumraku, udarila šakom u oko, a zatim ogrebala noktima. Iako je isprva mislila da nije ništa ozbiljno, ubrzo je shvatila da je povreda rožnjače ozbiljna. "Videla sam da nije šala i da neće biti tako bezazleno. Kao što možete videti, imam oštećenje na rožnjači, a svi su mi govorili da to nije ništa," napisala je pevačica. Dodala je da joj je oko bolje nakon dva dana, uz napomenu: "Ko se bije, taj se voli – ovo važi samo u ovoj verziji! Neka mi neko kaže da moja mala nije fajterka! Dokazala je to još pre nego što je došla na svet! Ako vam se nešto slično dogodi, nemojte to ignorisati, dečji noktići i prstići su vrlo opasni, posebno kada počinju da istražuju svet oko sebe."



Lana Jurčević Instagram objava



Lanin post na Instagramu izazvao je lavinu reakcija među njenim pratiocima, koji su joj u komentarima pružili podršku i ohrabrenje. Mnogi su podelili svoja slična iskustva s decom, potvrđujući da ovakve nezgode nisu retke, a video koji je podelila možete pogledati OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>