Region

Svet

Bojan Vasković iz Lexington benda kroz suze opisao borbu kroz život: Šta sam to Bogu zgrešio?

Životna priča Bojana Vaskovića, pevača grupe Lexington bend, veoma je teška i potresna, a prema njegovim rečima, o njegovom životu mogao bi da se snimi i jedan dobar film.

Bojan Vasković iz Lexington benda kroz suze opisao borbu kroz život: Šta sam to Bogu zgrešio? Foto: Instagram printscreen/milankalinic



Gostujući u emisiji "Preživeli" na televiziji K1, Bojan iz Lexington benda je govorio o najtežim situacijama u životu, koje su ga snašle kada je imao samo decet godina.

- Sa devet godina sam morao da napustim rodno Sarajevo. Voleo bih da ga nikad nisam ni napuštao, a i da se nikad nije desio rat. Sećam se, da sam tada ocu rekao bio prvi put: "Tata, ja se bojim" - rekao je Bojan u emisji "Preživeli" i dodao je bilo trenutaka kada se često pitao samo jednu stvar:



- Čekaj, bre, šta sam to Bogu zgrešio? - rekao je Bojan, pa ispričao još jedan udarac koji je doživeo u životu, a to je bilo prilikom rođenja ćerke Anđele, koja je na svet došla tri meseca ranije i tada je počela nova borba:

- Moja supruga se porodila tri meseca pre termina, to se desilo. Tad, sećam se, rekli su da više nije pitanje da li će dete da preživi, nego mora da se brine o njoj, majka da preživi - zaključio je kroz suze pevač.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>