Ostalo

Sme�no

Jelena Djoković se borila sa anksioznosti, a onda je savet potražila od Victorie Beckham!

Jelena Đoković, supruga poznatog tenisera Novaka Đokovića, suočila se sa izazovima koje donosi majčinstvo, uključujući ozbiljnu borbu sa anksioznošću. 

Jelena Djoković se borila sa anksioznosti, a onda je savet potražila od Victorie Beckham! Foto: YouTube printscreen



Kao nova majka, Jelena je osećala potrebu da pronađe način kako da zaštiti svoju decu i osigura im najbolji mogući početak u životu.

Kako bi pronašla rešenja za svoje brige i izazove, Jelena je odlučila da potraži savet od jedne od najuticajnijih dama u svetu poznatih ličnosti - Victorie Beckham

Victoria, koja je sama prolazila kroz brojne izazove u svojoj karijeri i porodičnom životu, Jeleni je dala "hladan tuš", koji supruga našeg najboljeg tenisera sveta i nije baš očekivala. 


Foto: Instagram printscreeen/jelenadjokovic 

"Tragam za odgovorom, nemam koga da pitam u našem okruženju nema neko slično iskustvo. Igrom prilika, pre možda je to bilo šest godina, smo bili na večeri sa Davidom i Victoriom Beckham i ja sam došla sa pitanjem: 'Kako vi podnosite ovu slavu i taj život? Imate četvoro dece'.


"Ja sam tada baš bila i anksiozna, sa tom potrebom da ih zaštitim. David i Victoria su to samo prihvatili, rekli su: "Pa dobro, moraš da uzmeš to kao realnost" - ispričala je Jelena u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 i dodala: 


Foto: Instagram printscreen/vicotorabeckham

"Neki ljudi se prilagode tome. Primetila sam da su i oni prošli kroz te anksiozne momente, dakle mislim da je prirodno za svakog roditelja, bez obzira na to da li je njegov tata poznata ličnost ili ne. Roditelji žele da zaštite dete od bilo čega i neke stvari možemo da sprečimo, a neke, nažalost, ne možemo"
- kazala je.

"I ja sam u svakodnevnom prihvatanju situacija koje su mi nametnute ovom ulogom. Neke mnogo teže prihvatam nego druge i često se osećam kao da sam izdala svoju decu time što sam ih izložila brojnim ljudima koji slikaju, koji ih procenjuju. Kod nas ni rođendani i slave ni krštenja ni ništa ne može da prođe bez nekoga ko to snima" - zaključila je Jelena u popularnoj emisiji.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>