Svet

Region

Scrubs: Posle 15 godina se vraća jedan od najpopularnijih sitkoma! (VIDEO)

Već godinama se govori o povratku kultne sitcom serije „Scrubs -The Beginners“. Sada se producent Bill Lawrence ponovo se osvrnuo na tu temu i dao nadu fanovima.

Scrubs: Posle 15 godina se vraća jedan od najpopularnijih sitkoma! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/dmoneyhomer3



Bolnička sitcom serija „Scrubs -The Beginners“, koja prati J.D.-a (Zach Braff), Turka (Donald Faison) i ostale, i dalje je jedna od najomiljenijih serija ovog žanra, čak i nakon 15 godina od poslednjeg emitovanja.

Nakon prilično razočaravajućeg finala, gde su glavni likovi postali sporedni, fanovi žele ponovno okupljanje. Iako se obično ne očekuju nove epizode nakon toliko godina, tvorac serije Bill Lawrence i neki od glumaca često su izražavali želju za nastavkom serije. 

Lawrence je nedavno u intervjuu za LADbible istakao svoje ambicije. Na pitanje da li i kako bi serija mogla da se nastavi, Lawrence je rekao da je vrlo otvoren za tu ideju i da bi to definitivno uradili, jer vole da provode vreme zajedno.

Kako ističe, on ima jasnu viziju povratka serije. Ne preferira jednokratni reunion film, već bi radije napravio nekoliko sezona kako bi saznao gde se likovi nalaze u međuvremenu. 

Iako ovo zvuči obećavajuće, slične izjave smo već čuli prethodnih godina. Međutim, Lawrence je sada dao konkretniji vremenski okvir, rekavši da očekuje da će se u narednih šest meseci dogovoriti o obliku povratka serije.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>