Svet

Region

Colin Farrell o teškoj borbi i bolesti sina: Glumac kroz suze otkrio - Moj sin nikada neće hodati! (VIDEO)

Glumac Colin Farrell, kroz suze je opisivao borbu koju vodi sa odgajanjem sina sa retkim poremećajem, otkrivajući da su mu lekari jednom rekli da njegov sin „nikada neće hodati“.

Colin Farrell o teškoj borbi i bolesti sina: Glumac kroz suze otkrio - Moj sin nikada neće hodati! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/People



U  intervjuu za "People", irski glumac (48) pustio je medije u svoj dom i podelio kako izgleda život kod kuće sa svojim 20-godišnjim sinom Jamesom, koji ima redak neurogeni poremećaj koji se zove "Angelmanov sindrom".

„Veoma sam privatan. Nikada nisam imao novinarske ekipe u našoj kući" - rekao je Farrell za magazin People, a onda i otkrio da je u svoj dom pozvao medije nakon što je odlučio da pokrene Fondaciju Colina Farrella kao podršku drugima poput njegovog sina. 

Farell je pričao da je njegovom sinu dijagnostikovan Angelmanov sindrom kada je imao oko dve godine.

Angelmanov sindrom je neurogenetski poremećaj koji „uzrokuje odloženi razvoj, probleme sa govorom i ravnotežom, mentalne nedostatke i, ponekad, napade“.

Neki od onih sa sindromom su doživotno vezani za invalidska kolica, što je bilo nešto sa čime je Farrell morao da se pomiri kao mladi otac.

Glumac je rekao da iako njegov sin ima dobar život, redovni zadaci su mu mnogo teži nego nekome bez sindroma. Svakodnevne stvari kao što je „oblačenje majice“ mogu mu potrajati čak „90 sekundi“.

„Mislio sam da je on samo opuštena beba, ali tada jednostavno nije dostigao standarde“, rekao je Farrell.

„Nije sedeo, puzao… Znali smo da je nešto u razvoju, kašnjenje. „Nikada neću zaboraviti Džejmsove prve korake“, rekao je slavni glumac kroz suze.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>