Ostalo

Sme�no

Jeziv prizor na Olimpijskim igrama 2024: Svetski rekorder na nosilima iznet bez svesti! (VIDEO)

Etiopski trkač Lamacha Girma izveden je na nosilima i bez svetsti sa staze na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu, nakon teškog pada koji je zadobio dok je pokušavao da savlada prepreku na zadnjem delu poslednjeg kruga u trci sa preprekama na 3000 metara za muškarce.

Jeziv prizor na Olimpijskim igrama 2024: Svetski rekorder na nosilima iznet bez svesti! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Sabula Ug



Ovaj 23-godišnjak je ubrzavao niz stazu dok je skakao preko prepreke, sa takmičarima sa desne i leve strane. Činilo se da je Girma zakačio prepreku desnim kolenom i pao direktno na gornji deo tela.

Nakon toga, viđen je kako se previja na stomaku dok se trka završavala. U prenosu, komentator je nekoliko minuta kasnije primetio da je Girma ostao nepomičan. 

Girma, koji drži svetski rekord i osvojio je srebro na Olimpijadi u Tokiju, viđen je kasnije sa kraggnom za vrat dok su ga četiri medicinska radnika nosila sa staze na nosilima.

„Za 40 godina komentarisanja trka sa preprekama, nikada nisam video ovako težak pad“, rekao je Diffey svečano dok se odjavljivao.

Prema više izveštaja, Girma je prevezen u bolnicu na dalju procenu.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>