Ostalo

Sme�no

Doručak po receptu Novaka Djokovića izazvao buru na mrežama!

Jedna devojka je na TikToku odlučila da isproba doručak po uzoru na poznatog tenisera Novaka Đokovića, a njeno iskustvo je izazvalo lavinu komentara. I dok su neki hvalili zdrav pristup ishrani, drugi su se pitali da li takav obrok zaista može zasititi i koliko bi koštao.

Doručak po receptu Novaka Djokovića izazvao buru na mrežama! Foto: Printscreen Youtube/Sport Klub



Novak Đoković je poznat po svojoj disciplini ne samo u treningu već i u ishrani. Svako jutro započinje ritualom detoksikacije - pije čašu mlake vode s limunom, nakon čega sledi sok od celera na prazan stomak. Kasnije, uživa u zelenom smutiju obogaćenom algama, voćem, superhranom i suplementima. Đoković naglašava da preferira lagane obroke u prvom delu dana, poput žitarica poput kinoe, divljeg pirinča, prosa, slatkog krompira i krompira na pari, te voća i salata.

Inspirisana njegovim režimom, jedna devojka je na TikToku odlučila da pripremi doručak sličan njegovom i podeli svoje utiske. Počela je s limunadom na prazan stomak, nakon čega je napravila smuti od spanaća, đumbira, krastavca i jabuke. Zatim je uživala u granoli bogatoj voćem, uz veganski grčki jogurt, orašaste plodove, kupine, kockice šljive, dinje i kruške.




doručak po receptu Novaka Đokovića
Foto: Printscreen TikTok/justeatme__


U videu koji je objavila, devojka je izrazila svoje zadovoljstvo novim načinom doručka, ali je naišla i na različite komentare. Dok su neki izrazili skepticizam oko toga da li takav obrok može zasititi ili koliko bi koštao, drugi su jednostavno izrazili svoje navike i preferencije kada je reč o doručku, a to možete videti OVDE.


"Šta je za doručak posle ove užine?"- pita jedan korisnik.

"Ja ujutru pijem tursku kafu i pušim cigarete."

"Posle ovog bih otišla u pekaru." - samo su neki od komentara dok su se drugi pitali šta je uopšte granola.

Gastroenterolog otkriva koja vrsta mesa može biti najštetnija za naše zdravlje, što će mnoge iznenaditi. 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>