Ostalo

Sme�no

Srbija završila učešće na Olimpijskim igrama: Australija prejaka za izabranice Marine Maljković!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Olimpijskih igara u Parizu. Tim Marine Maljković se suočio sa snažnom ekipom Australije, koja je već u drugoj četvrtini stekla značajnu prednost i zasluženo obezbedila plasman u polufinale.

Srbija završila učešće na Olimpijskim igrama: Australija prejaka za izabranice Marine Maljković! Foto: Printscreen Youtube/RTS



Najefikasnije igračice meča bile su Australijanke Alan Smit sa 22 poena, dok su Kajla Džordž i Džejd Melburn postigle po 18 poena. U srpskom timu, Jovana Nogić je ostvarila 17 poena, a Anđela Dugalić je završila meč sa 14 poena.

Ovim porazom, naše košarkašice su završile svoje učešće na Olimpijskim igrama i sada se vraćaju u Beograd.




Foto: Printscreen Youtube/Telegraf


Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je da njen tim nije imao nikakve šanse protiv Australije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu:

"Ostaje mi žal što nismo igrale sve vreme kao u poslednjoj četvrtini. Ova ekipa je sastavljena od dobrih devojaka, dobar i zdrav tim, kako treba da izgleda ekipa, da se druže i žive u ekipi. One su me ubedile ogromnim radom i ponašanjem da ostanem i da bi trebalo da radim s njima kada sam mislila da odem sa prethodnom generacijom. Zbog toga zaslužuju pažnju, da se napravi analiza i plan za ono što sledi", izjavila je ona na konferenciji za medije u Parizu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>