Region

Svet

Jovana Ljubisavljević otkrila vest o trudnoći: Ljubav rađa ljubav!

Jovana Ljubisavljević, bivša misica i rijaliti zvezda, podelila je emotivnu vest o svojoj trudnoći putem Instagrama, samo nekoliko dana nakon venčanja sa Bogdanom Srejovićem.

Jovana Ljubisavljević otkrila vest o trudnoći: Ljubav rađa ljubav! Foto: Printscreen Youtube/Hype



Jovana Ljubisavljević, bivša misica i poznata rijaliti učesnica, nedavno je stupila u brak sa Bogdanom Srejovićem, ugostiteljem i bivšim partnerom Svetlane Cece Ražnatović. Njihovo venčanje održano je u manastiru Gračanica, a fotografije sa crkvenog venčanja podelili su na Instagramu. Jovana je za ovu svečanu priliku odabrala skromnu i elegantnu venčanicu, što je privuklo pažnju javnosti i donelo novu notu tradicionalnom venčanju.

Jovana Ljubisavljević je trudna, ali par je želeo da ovu vest drži u tajnosti do četvrtog meseca trudnoće. Izvor blizak paru otkriva da su presrećni zbog trudnoće i da Jovana jedva čeka da postane majka. Ova vest izazvala je dodatnu pažnju javnosti i fanova, koji sa nestrpljenjem očekuju potvrdu ove lepe vesti od samog para.







Jovana je sada ovu informaciju, o kojoj je prvi pisao portal Republika, podelila putem Instagrama i potvrdila da je trudna:

Ljubav rađa ljubav - napisala je Jovana Ljubisavljević, potvrđujući svoju trudnoću. Emotivne fotografije raznežile su brojne fanove, koji su odmah uputili čestitke i podršku budućim roditeljima, koji jedva čekaju svoje prvo zajedničko dete.






Hvala svima od srca na čestitkama, divnim željama, lepim rečima... Trudimo se svima da odgovorimo, ali to postaje nemoguća misija. Volimo vas - napisala je Jovana na Instagram profilu nekoliko dana nakon venčanja sa Bogdanom.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>