Ostalo

Sme�no

Olimpijske igre 2024. u Parizu: Dača Ikodinović i Maja Ognejnović u suzama! Zagrljaj koji je dirnuo svet! (FOTO)

Na Olimpijadi 2024. u Parizu, srpske odbojkašice doživele su težak poraz u četvrtfinalu protiv Italije, što je bio veliki udarac za našu reprezentaciju.

Olimpijske igre 2024. u Parizu: Dača Ikodinović i Maja Ognejnović u suzama! Zagrljaj koji je dirnuo svet! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/marko_milickovic



Ovaj trenutak je dodatno naglašen činjenicom da je kapiten Maja Ognjenović, koja je tokom svoje karijere bila ključna figura u timu, proslavila svoj 40. rođendan i odlučila da se povuče iz srpske reprezentacije.



Jedna od najemotivnijih scena tokom ovog turnira dogodila se kada je njen suprug, poznati vaterpolista Danilo Ikodinović, stigao da je uteši. U suzama, Ikodinović je prišao Maji, čvrsto je zagrlio i zajedno su delili trenutke tuge i emocija.

Ova scena je dirnula mnoge i postala simbol emotivnog trenutka za oboje, prikazujući duboku povezanost i podršku koju imaju jedno za drugo u teškim trenucima.



Maja Ognjenović je tokom svoje karijere ostavila neizbrisiv trag u srpskom sportu, a njen oproštaj od reprezentacije u ovoj emotivnoj atmosferi ostaje snažan trenutak na Olimpijadi.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>