Elita 7

Parovi

Asmin Durdžić otkrio šokantne detalje iz veze sa starletom: Aneli je htela da se baci sa Norom sa terase!

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić nikako da smire strasti nakon njenog izlasla iz ELITE 7.

Asmin Durdžić otkrio šokantne detalje iz veze sa starletom: Aneli je htela da se baci sa Norom sa terase! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Bivši partner starlete koja je u ELITI 7 osvojila drugo mesto, izneo je šokantne detalje iz veze sa Aneli Ahmić. Nakon što je saznao da je išla da traži zabranu prilaska, jer je on kako je naglasila proganja, Asmin je odlučio da više ne ćuti:

- Za šta zabrana prilaska kad ona i da hoće da mi priđe ne može nego samo preko advokata i to nju najaviše boli. Istina je da je htela da se baci sa Norom sa terase, pa sam je vodio kod Karamujića na lečenje, izlazila i udarala se po nosu, išla na aftere, pa ostane po 3 dana iako ima bebu, hapšena zbog teškog kriminala u trudnoći tad sam tek uviđao s kim sam, kući vrištala nasrtala na mene i imate snimak gde mi razbija glavu flašom. Sve sam ja to trpeo, ta žena je poremećena bolesnica od koje sam pobegao. Nek sam ja običan bauštelac al sam bio mnogo nesrećan što sam naleteo na takvo zlo. Samo nek mi se skine sa leđa i ne spominje me ta sramota ženskog roda - rekao je Amin za Pink.rs. 


Foto: YouTube printscreeen/pink

Aneli je u emisiji "Narod pita", došla je u patikama koje joj je on kupio, zbog čega je Asmin još više bio izrevoltiran:

- Obula te patike jer pati za mnom i za Dior i Balensijagom. Posle mene nosi samo fuš stvari i fejk sa instagram stranica. Nema više šopinga i Asmina, za tim ona najviše pati - prokomentarisao je Durdžić. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>