Ostalo

Sme�no

Novaka Djokovića slomile emocije pred kamerama: Fotografija koja je iznenadila teniskog šampiona tokom intervjua! (FOTO)

Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu i još jednom pokazao zašto važi za najbolje tenisera sveta u istoriji. 

Novaka Djokovića slomile emocije pred kamerama: Fotografija koja je iznenadila teniskog šampiona tokom intervjua! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/RTS



Tokom davanja intervjua, najbolji srpski teniser Novak Đoković doživeo je emotivni trenutak koji je mnoge ostavio bez reči. 

Naime, dok je razgovarao s novinarima, Đokoviću je prikazana fotografija koja je izazvala snažnu emotivnu reakciju. 

Teniski šampion nije mogao da zadrži suze, pokazavši svoju nežnu stranu pred kamerama. U nastavku otkrivamo detalje ovog dirljivog trenutka koji je sve iznenadio.


Foto: Printscreen X

- Hoću da ti dam ovo i da mi opišeš kako se osećaš kada gledaš na taj put koji si imao od tog trenutka?-
  kazao je novinar. 

Nole je uzeo sličicu u ruke na kojoj su bili on kada je imao četiri godine i njegov privi trener sa Kopaonika. Pogledao u nebo i zaplakao:

- Osećam se zahvalno. Zahvalan sam svim ljudima, uključujući i svog prvog trenera, koji su mi pomogli da se zaljubim u ovaj sport. Hvala svima. Hvala Bogu koji je imao milosti i ovo mi omogućio. Tada je to bilo nemoguće ovo dostići. Ništa nije nemoguće kada imaš vere u sebe. Ništa nije nemoguće - ponovio je Nole koji je bio u suzama.

- Imao sam četiri godine, bilo je to na Kopaoniku. Prvi put sam se zaljubio u ovaj sport. Vraća mi mnogo lepih emocija. Bio je to dugačak put, ponosan sam.  - zaključio je Novak kroz suze

Video možete pogledati ovde

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>