Region

Svet

ŠOK preokret: Pomirili se Jelena Kareluša i Duško Tošić!

Jelena Karleuša i Duško Tošić, konačno su uspeli da nađu zajednički jezik i zakopaju ratne sekire.

ŠOK preokret: Pomirili se Jelena Kareluša i Duško Tošić! Foto: Instagram printscreen/karleusastar



Kako izvor navodi, njih dvoje sada jako lepo komuniciraju i konačno su postagli sporazum da budu u normalnim odnosima. 

Popularnii par odlučio je da stavi tačku na 16 godina braka, ali su konačno uspeli da se dogovore oko svega i izbegnu veće skandale.


Foto: Instagram printscreen/karleusastar

- Celokupna slika u njihovom slučaju sada dobija ram. Oboje su spustili loptu i shvatili da od svađe, prepirke i javnog prepucavanja nema ništa. Sa advokatima su uspeli da se dogovore o raspodeli imovini, ali tu je ostao onaj ljudski faktor - međusobna komunikacija koja nije bila na zavidnom nivou. Ne bih da ulazim u detalje tog odnosa, ali, koliko znam, javnih prozivki ili napada više neće biti. Recimo, Jelena radi skoro celo leto u Crnoj Gori. Klubovi su puni i Duško je imao razumevanja za to, pa je sa zadovoljstvom otputovao sa decom na odmor - rekao je izvor blizak paru za Kurir i dodaje:

- Njih dvoje u poslednje vreme zaista lepo komuniciraju. Nije da se čuju svakodnevno, ali se dogovaraju o stvarima koje su im prioritet, a to su pre svega njihove naslednice. Upravo zbog toga su i odlučili da više neće imati epizode kao doskoro, da se javno svađaju i kontaktiraju samo preko pravnih zastupnika. Jelena će se ubuduće svakako maksimalno posvetiti karijeri jer planira da održi regionalnu turneju sa velikim koncertima, pa joj dodatni stresovi nisu potrebni - zaključio je izvor za domaće medije, prenosi Kurir. 

Kako je bivši bračni par istakao, u medijima neće davati izjave vezano za razvod. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>