Zabavni Horoskop

Tri horoskopska znaka sklona neverstvu: Blizanci, Vaga i Strelac!

Postoje ljudi koji jedva čekaju da se skrase sa partnerom za ceo život, dok su drugi stalno u potrazi za novim uzbuđenjima, zbog čega su skloniji neverstvu. Astrolozi ističu da horoskopski znak može uticati na ovakvo ponašanje u vezama. Izdvojili su tri znaka Zodijaka koji obožavaju ljubavne avanture i često "švrljaju".

Tri horoskopska znaka sklona neverstvu: Blizanci, Vaga i Strelac! Foto: Pixabay



Blizanci
Blizanci su poznati po svojoj dvosmislenoj prirodi, radoznalosti i potrebi za stalnom stimulacijom. Kao društveni leptiri, uvek traže nova iskustva i informacije. Zbog ove sklonosti ka novostima, često su skloni varanju jer brzo počnu da se dosađuju i lako ih je omesti. Njihova potreba za komunikacijom i flertovanjem često ih vodi u situacije u kojima prelaze granice. Prevara za Blizance nije uvek znak nedostatka ljubavi prema partneru, već izraz njihove stalne potrage za novim izazovima i uzbuđenjima.


Blizanci, Vaga i Strelac
Foto: Freepik


Vaga
Vage su poznate po potrebi za harmonijom i lepotom, ali i po nesigurnosti i potrebi za stalnom potvrdom. Šarmantne su i lako privlače pažnju drugih, što ih često dovodi u situacije sklone neverstvu. Vage žele da budu voljene i obožavane, što može rezultirati traženjem pažnje izvan veze. Varaju jer traže potvrdu i ravnotežu u svojoj emocionalnoj sferi. Njihova sklonost flertovanju i potreba za stalnim balansiranjem često ih dovode u iskušenje. Umesto da se suoče sa problemima u vezi, traže bekstvo kroz prevaru.



Tri horoskopska znaka sklona neverstvu



Strelac
Strelčevi su poznati po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. Nezavisni su i uvek traže nova iskustva, što ih čini sklonim prevari. Ne vole osećaj privrženosti i ograničenosti, pa izlaz često traže kroz nove romantične avanture. Strelčevi varaju jer svoju slobodu cene iznad svega. Njihova potreba za nezavisnošću i istraživanjem novih horizonata može ih navesti da potraže uzbuđenje van veze. Prevara za Strelce nije uvek znak emocionalne nepovezanosti sa partnerom, već potreba za ličnim prostorom i slobodom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>