Region

Svet

Duško Tošić uživa u odmoru u Bodrumu nakon razvoda od Jelene Karleuše!

Duško Tošić, poznati fudbalski menadžer i bivši suprug pop dive Jelene Karleuše, trenutno provodi letnji odmor u prelepom Bodrumu. Ovaj odmor dolazi nakon što su Duško i Jelena ozvaničili svoj sporazumni razvod.

Duško Tošić uživa u odmoru u Bodrumu nakon razvoda od Jelene Karleuše! Foto: Printscreen Youtube/BalkanStage



Iako se trudi da zadrži privatnost, Instagram objave otkrivaju da Duško uživa s porodicom. Na slikama se vidi kako provodi vreme sa sestrom Katarinom i mlađom ćerkom Nikom, dok starija ćerka Atina nije prisutna na fotografijama.


Sporazumni razvod od Jelene Karleuše

Nedavno je potvrđeno da su Jelena Karleuša i Duško Tošić postigli sporazumni dogovor o razvodu. Dogovor uključuje podelu imovine, pri čemu većina imovine prelazi na njihove ćerke Atinu i Niku. Vila na Senjaku ostaje isključivo Jeleni.






Privatnost i medijska pažnja

Iako Duško pokušava da zadrži svoj privatni život van dometa javnosti, kao javna ličnost često je pod budnim okom medija. Odmor u Bodrumu pruža mu priliku da se opusti i uživa daleko od medijske pažnje.

Duško Tošić trenutno uživa u letnjem odmoru u Bodrumu sa porodicom, dok se sporazumno razvodi od Jelene Karleuše. Trudi se da balansira između privatnog i javnog života, s fokusom na porodicu koja mu je prioritet. Fanovi se nadaju da će nastaviti da uživa u svakom trenutku provedenom s najbližima.

Možda vas interesuje kako Maja Marinković i Stanislav Krofak uživaju u Budvi!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>