Elita 7

Parovi

Stanislav Krofak o Eliti 8 i svojim zahtevima oko ulaska!

MMA borac, Stanislav Krofak u razgovoru za domaće medije,  podelio je svoje planove za budućnost, o "Eliti 8" i svojim zahtevima oko ulaska!

Stanislav Krofak o Eliti 8 i svojim zahtevima oko ulaska! Foto: Printscreen Youtube/Blic






Hrvatski MMA borac, Stanislav Krofak, trenutno uživa na crnogorskom primorju gde se odmara i priprema za predstojeće projekte. Njegovo društvo pravi devojka Maja Marinković, sa kojom je obnovio romansu. U razgovoru za domaće medije, Stanislav je podelio svoje planove za budućnost.

Boreći se sa spekulacijama o njegovom učešću u Eliti 8, Stanislav je ostavio mnoge u nedoumici jednom izjavom koja je privukla posebnu pažnju. "Ovde smo trenutno, i ostajemo neko vreme. Nakon toga, ja idem za Zagreb, a ona za Beograd. Bićemo na relaciji Beograd - Zagreb. Operisao sam nos, pa sada moram odlučiti gde ću na pripreme, razmišljam o Novom Sadu. Što se tiče rijalitija, oni znaju moju ponudu, videćemo... Nikad ne reci nikad," rekao je Stanislav za Blic.

 




 

 Stanislav se izdvaja iz tog nekog da kažem rijaliti sveta. Odmah sam primetila da je drugačiji kad je ušao u rijaliti, kad sam ga videla. Šta sam radila u prošlosti, radila sam... Dečko je potpuno normalan, bar deluje. - rekla je Maja Marinković.



Maju nije teško ispratiti. Kakav sam bio u rijalitiju, takav sam i napolju. Brat mi je preuzeo firmu, bio sam zabrinut kako će raditi, ali je on poboljšao sve za 20 posto. Za iduću borbu će mi biti lakše da se pripremam. Sve sam napravio iz svoje ludosti. - smatra Krofak.

Ovde smo, tu ćemo biti neko vreme. Ja ću onda u Zagreb, ona u Beograd. Bićemo na relaciji Beograd - Zagreb, operisao sam nos, moram da odlučim gde ću na pripreme, razmišljam o Novom Sadu. Rijaliti opet? Znaju moju ponudu, videćemo... Ne mogu reći nikad više, nikad ne reci nikad. - rekao je Stanislav Krofak.



"Ja sam kraljica rijalitija, "Pinkovo" dete, rano je da pričam o povratku. Prvo da se odmorim, pa otom-potom, videćemo. - kaže Maja Marinković. 

Tri horoskopska znaka sklona neverstvu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>